Hírek

EPSO online konzultációt tartottunk

2023.04.17.

Online EPSO beszélgetést szerveztünk 2023. április 17-én, melynek keretében a Karrierprogram idei és végzett hallgatói Koen Hendrix-szel, az Európai Személyzeti Felvételi Hivatal (EPSO) külső kommunikációs részlegének vezetőjével beszélgethettek.

EPSO online konzultációt tartottunk - Screenshot 2019 05 08 at 16.13.02

Koen Hendrix prezentációjában bemutatta a különféle uniós karrierlehetőségeket, és ami idén különösen fontos és hasznos volt, részletes tájékoztatást adott az megújult EPSO versenyvizsgáról. Koen praktikus tanácsokat adott, és lehetőséget biztosított arra, hogy az uniós karrierre készülő Nemzetek Európája Karrierprogram résztvevői feltegyék konkrét kérdéseiket a jelentkezéssel, pályázással kapcsolatban. Sok kérdést kapott, ami nem véletlen, hiszen idén már egy új modell szerint zajlik majd az uniós felvételi folyamat.
A Nemzetek Európája Karrierprogram egyik kiemelt célja, hogy felkészítést nyújtson az EPSO versenyvizsgáira. Reményeink szerint, ez az online beszélgetés is hasznos információkkal vitte közelebb hallgatóinkat a sikeres versenyvizsgához!

Szerző: Fernbach-Czibók Zsuzsanna